Warning: getimagesize(/home/circll01/public_html/wp-content/uploads/2012/02/1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/circll01/public_html/wp-content/themes/breathe1.0/theme-functions/thshpr_image_resize.php on line 40

Warning: getimagesize(/home/circll01/public_html/wp-content/uploads/2012/02/palace001_lr.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/circll01/public_html/wp-content/themes/breathe1.0/theme-functions/thshpr_image_resize.php on line 40

Warning: getimagesize(/home/circll01/public_html/wp-content/uploads/2012/02/palace005_lr.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/circll01/public_html/wp-content/themes/breathe1.0/theme-functions/thshpr_image_resize.php on line 40

Warning: getimagesize(/home/circll01/public_html/wp-content/uploads/2012/02/palace002_lr.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/circll01/public_html/wp-content/themes/breathe1.0/theme-functions/thshpr_image_resize.php on line 40

The Palace of Westminster (New Visitors Centre)

Info:

The refurbishment of the Westminster Hall Cafeteria to provide refreshment facilities for visitors to the Palace of Westminster. The scheme was also to incorporate a new lift to provide access for the disabled to The Grand Committee Room and other committee rooms at first floor level and above. The old cafeteria occupied the vaulted undercroft to the Grand Committee Room and an adjacent room to the south. It had been fitted out in the 1970s and as a staff cafeteria and was beginning to look tired and dated. Services within the undercroft were visually expressed with large stainless steel ducts for ventilation and track mounted spotlighting hung below the vaults. Much of the space was occupied by the kitchen, servery area and numerous free-standing vending units that cluttered up the space and detracted from its architectural quality.  Restoration of the rooms to its original grandeur.

Architect:

EPR